Izvor: Blic, 24.Feb.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novosti": Zamenik višeg javnog tužioca pretučen u Smederevu

Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen, a napadač je uhapšen. Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa, a potom je prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića, koji je pao sa stolice, pišu "Novosti".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADAČ GA VREĐAO I DVA PUTA UDARIO: Pretučen zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019

Pomoć mu je odmah ukazana u Domu zdravlja. Tokom večeri, međutim, njemu je pozlilo

Nastavak na Kurir...

Pretučen zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu! Sedeo je u kafiću kada ga je nepoznati muškarac NAPAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019

Ovo je za dva dana drugi napad na nosioce pravosudnih funkcija u tom gradu...Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović sinoć je pretučen, a napadač je uhapšen. Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.