Napadnut zamenik javnog tužioca u Smederevskoj Palanci

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut zamenik javnog tužioca u Smederevskoj Palanci

Zаmenik višeg jаvnog tužiocа u Smederevu Aleksаndаr Kuzmаnović, nаpаdnut je sinoć u jednom restorаnu u Smederevskoj Pаlаnci, a napadač je uhapšen.

Kako je javila Radio televizija Srbije, nepoznаti muškаrаc je prvo vređao i pretio Kuzmanoviću, a potom je prišao stolu za kojim je sedeo i više puta ga udario.  Kuzmаnović je prebаčen u bolnicu.

Niš: Mladić koji je pucao sebi u stomak van životne opasnosti

Nišlija M.P. (19) >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji je nehotice ispalio metak iz pištolja sebi u stomak operisan je i oporavlja se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, kazali su danas agenciji Beta u niškom Kliničkom centru (KC).

"Pacijent je stabilno, svestan je i diše spontano. S obzirom na težinu i specifičnost povreda, svaka prognoza je nezahvalna, ali trenutno neposredno nije životno ugrožen", rekli su u KC Niš.

U Kliničkom centru su takođe kazali da je metak mladića pogodio u levi slabinski deo, nanevši mu povrede tankog i debelog creva, ali na sreću zrno nije oštetilo vitalne organe zbog čega je u bolnicu stigao svestan.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić se povredio slučajno, kada je ;hteo da napravi selfi sa pištoljem koji pripada ocu njegovog druga.

Do ranjavanja je došlo u stanu u Ulici Stanoja Bunuševca, a pored mladića koji se nehotice povredio u sobi su se u tom trenutku nalazila još dva njegova druga.

Policija je potvrdila da je juče popodne, u 16.35 sati prijavljeno da je Hitna pomoć zbrinula osobu ranjenu vatrenim oružjem. Više javno tužilaštvo obavešteno je o ovom slučaju.

Pet saobraćajnih nesreća u Beogradu, lakše povređeno 12 osoba

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno 12 osoba, rečeno je jutros u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć.Kako su u Hitnoj pomoći rekli agenciji Beta, lekari su imali ukupno 92 intervnecije, od kojih 15 na javnim mesta.

Lekarsku pomoć najčešće su tražili hronični bolesnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.