Novi snimak pogubljenja zarobljenika Islamske države

Izvor: RTS, 24.Jun.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi snimak pogubljenja zarobljenika Islamske države

Džihadisti Ninevah ogranka Islamske države objavili su najnoviji video-snimak brutalnog ubistva nekoliko grupa zatvorenika u Mosulu, njihovom uporištu u Iraku, piše "Dejli mejl".
U sedmominutnom video-snimku prikazana je smrt petorice zatvorenika optuženih za špijuniranje, prenosi Tanjug.

Zarobljenici su zatvoreni u metalni kavez i živi spušteni u bazen u uporištu IS u Mosulu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je podvodna kamera snimala njihove poslednje trenutke u životu.
Druga grupa zatvorenika razneta je granatom ispaljenom iz minobacača dok su bili zarobljeni u starom automobilu. Još jedna grupa od sedam zatvorenika zajedno je uvezana eksplozivom, a zatim, sa bezbedne udaljenosti, ekspoloziv je aktiviran.
Dejli mejl navodi da je varvarski video najnovije izdanje terorističke grupe, čiji video-katalog užasnih ubistava čine snimci divljačkih odsecanja glava nekoliko britanskih i američkih talaca, zapaljenog jordanskog pilota koji je goreo do smrti i brojni snimci kamenovanih na smrt.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Džihadisti objavili video snimak brutalnog ubistva zatvorenika

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2015

Džihadisti Ninevah ogranka Islamske države (IS) objavili su najnovije video snimak brutalnog ubistva nekoliko grupa zatvorenika u Mosulu, njihovom uporištu u Iraku, piše današnji britanski Dejli meil...U sedmominutnom video snimku pokazana je smrt petorice zatvorenika, optuženi za špijuniranje,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.