Brutalnost ID, udavili špijune u kavezu

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalnost ID, udavili špijune u kavezu

Pripadnici Islamske države su objavili novi snimak brutalnog ubijanja zatvorenika, koje su najpre ubacili u kavez, a potom spustili u bazen sa vodom.

Kako prenose svetski mediji, džihadisti su objavili snimak u trajanju od sedam minuta na kom je prikazano kako se kavez sa zatvorenicima utapa u bazen. Oni su osuđeni na smrt pod optužbama da su bili špijuni u redovima terorističke organizacije.

Posle nekoliko minuta pod vodom kavez je izvučen napolje sa mrtvim telima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvorenika, koji su trenutke pred smrt proveli u molitvi.

U nastavku snimka prikazane su još dve masovne likvidacije, džihadisti su zatvorenike zaključali u automobil koji su potom razneli iz ručnog raketnog bacača, a drugu grupu su obmotali eksplozivom koji su detonirali sa, za sebe, bezbedne udaljenosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi snimak pogubljenja zarobljenika Islamske države

Izvor: RTS, 24.Jun.2015

Džihadisti Ninevah ogranka Islamske države objavili su najnoviji video-snimak brutalnog ubistva nekoliko grupa zatvorenika u Mosulu, njihovom uporištu u Iraku, piše "Dejli mejl". . U sedmominutnom video-snimku prikazana...

Nastavak na RTS...

Brutalnost ID, udavili špijune u kavezu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2015

Pripadnici Islamske države su objavili novi snimak brutalnog ubijanja zatvorenika, koje su najprije ubacili u kavez, a potom spustili u bazen sa vodom...Kako prenose svjetski mediji, džihadisti su objavili snimak u trajanju od sedam minuta na kojem je prikazano kako se kavez sa zatvorenicima uranja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Brutalnost ID, udavili špijune u kavezu

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jun.2015

Pripadnici Islamske države su objavili novi snimak brutalnog ubijanja zatvorenika, koje su najprije ubacili u kavez, a potom spustili u bazen sa vodom. Kako prenose svjetski mediji, džihadisti su objavili snimak u trajanju od sedam minuta na kom je prikazano kako se kavez sa zatvorenicima utapa u...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.