Njujork tajms: Raketa pogodila avion, ali je on leteo još nekoliko minuta

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork tajms: Raketa pogodila avion, ali je on leteo još nekoliko minuta

Njujork tajms je objavio snimak na kom se, kako navodi, vidi iranska raketa koja obara ukrajinski avion.
Video čiju je autentičnost potvrdio Njujork tajms, navodno pokazuje kako iranska raketa pogađa avion iznad Paranda.

U pitanju je lokacija u blizini aerodroma u Teheranu, odakle je prestao da se emituje signal >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukrajinskog aviona pre nego što se srušio.
Kada je raketa oborila avion došlo je do male eksplozije, ali avion nije eksplodirao, već je leteo narednih nekoliko minuta i počeo da se vraća ka aerodromu, piše Njujork tajms.
Kanadski premijer Džastin Trido rekao je sinoć da je iz više različitih obaveštajnih izvora dobio informaciju da su ukrajinski "boing 737", u kom su većina bili državljani Kanade, oborili Iranci.
Ove navode Teheran je negirao, a iransko Ministarstvo spoljnih poslova je pozvalo Kanadu da podeli informacije koje poseduje.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Njujork tajms tvrdi: Imamo snimak kako iranska raketa obara ukrajinski avion VIDEO

Izvor: B92, 10.Jan.2020

Njujork tajms je objavio snimak na kom se, kako navodi, vidi iranska raketa koja obara ukrajinski avion sa 176 putnika i članova posade...Video čiju je autentičnost potvrdio Njujork tajms, navodno pokazuje kako iranska raketa pogađa avion iznad Paranda...U pitanju je lokacija u blizini aerodroma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.