Nišlija – najbolji mladi filozof na svetu

Izvor: Megafon.co, 30.Maj.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija – najbolji mladi filozof na svetu

Sećate se Milana Milenovića čiji smo odlazak na Svetsku filozofsku olimpijadu najavili pre dva meseca?
Milan i Bojana
Foto: FB – Filosofska skola Dubrava

Vratio se sa Olimpijade i to sa zlatom oko vrata! Na ovogodišnjoj Međunarodnoj filozofskoj olimpijadi, održanoj u Roterdamu, Srbija je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji 96 filosofskih eseja iz 45 država –  prvo mesto osvojio je učenik Gimnazije “Svetozar Marković” iz Niša – Milan Milenović. A njegova mentorka je Bojana Golubovic.
Megafon čestita od srca i želi ovakve uspehe i u budućnosti!

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Maturantu gimnazije iz Niša zlatna medalja iz filozofije

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2017

Maturant gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša Milan Milenović osvojio je zlatnu medalju na Svetskoj olimpijadi iz filozofije u Roterdamu Maturant gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša Milan Milenović osvojio je zlatnu medalju na Svetskoj olimpijadi iz filozofije u Roterdamu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.