Nikada nećete pogoditi koja evropska zemlja se bori protiv duhova, zmajeva i đavola!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada nećete pogoditi koja evropska zemlja se bori protiv duhova, zmajeva i đavola!

Od vlasti Birmingema je traženo da objave broj podnetih zahteva za skeniranje javnih zgrada zbog prisustva duhova dok je skupština Rosendejla je dobila zahtev da detaljno obrazloži angažovanje isterivača đavola i vidovnjaka

Udruženje lokalnih vlasti Engleske objavilo je danas listu 10 najneverovatnijih zahteva podnetih na osnovu Zakona o slobodi informisanja (FOIA).

Ova organizacija, koja okuplja više od 350 opštinskih tela, zamolila je javnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << lokalne funkcionere više ne zamara “glupavim” pitanjima.

Naime, skupština Rosendejla je dobila zahtev da detaljno obrazloži angažovanje isterivača đavola i vidovnjaka, a skupština Vortinga da predstavi svoj plan za hitne intervencije u slučaju udara meteora i solarne oluje. Od vlasti Birmingema je traženo da objave broj podnetih zahteva za skeniranje javnih zgrada zbog prisustva duhova.

Printskrin: Youtube/ponysmasher

Sverozapadni deo Engleske očigledno je prepun zmajeva, s ozbirom da je skupština opštine Vigan bila primorana da objasni koje mere namerava da preduzme u slučaja napada krilatih aždaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nikada-necete-pogoditi-koja-evropska-zemlja-se-bori-protiv-duhova-zmajeva-i-djavola

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2014

Od vlasti Birmingema je traženo da objave broj podnetih zahteva za skeniranje javnih zgrada zbog prisustva duhova dok je skupština Rosendejla je dobila zahtev da detaljno obrazloži angažovanje isterivača đavola i vidovnjaka...Udruženje lokalnih vlasti Engleske objavilo je danas listu 10 najneverovatnijih...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.