Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2023, 17:12

Netanjahu se dogovorio sa opozicijom da formiraju vanrednu vladu jedinstva

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu i lider opozicione partije Nacinalnog jedinstva Beni Ganc, bivši ministar odbrane i šef generalštaba, objavili su danas u zajedničkom saopštenju da je postignut dogovor o formiranju vanredne vlade jedinstva usred rata sa palestinskim Hamasom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Netanjahu i opozicioni lider napravili vladu jedinstva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Okt.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu i opozicioni lider Beni Ganc u sredu su formirali ratnu vladu jedinstva kako bi nadgledala borbu protiv Hamasa posle zapanjujućeg napada militanata na Izrael. Za to vreme u Pojasu Gaze kojim vlada Hamas, Palestinci se muče da nađu bezbedno mesto dok se u izraelskom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.