Netanijahu upozorava Evropu: Čuvajte se napada...

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu upozorava Evropu: Čuvajte se napada...

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu označio je Iran kao "najjaču snagu militantnog islama" upozoravajući Evropu na mogući iranski napad na evropskom tlu.

Obraćajući se novinarima posle razgovora s bugarskim kolegom, Netanjahu je rekao da je radikalni islam pretnja svetu i da je Izrael nedavno otkrio više iranskih zavera za izvođenje napada u Evropi.

Netanjahu je doputovao u Varnu na Crnom moru da bi danas prisustvovao sastanku Krajovske grupe, koju čine premijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bugarske, Grčke i Rumunije, kao i predsednik Srbije.

Uoči puta rekao je da želi da ojača veze s tim zemljama i izmeni neprijateljski i licemerni pristup Evropske unije "prema miru na Bliskom istoku".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netanjahu: Moguć iranski napad na evropskom tlu

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu označio je Iran "najjačom snagom militantnog islama" upozoravajući Evropu na mogući iranski napad na evropskom tlu...Obraćajući se novinarima posle razgovora s bugarskim kolegom, Netanjahu je rekao da je radikalni islam pretnja svetu i da je Izrael nedavno otkrio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.