Netanjahu: Moguć iranski napad na evropskom tlu

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu: Moguć iranski napad na evropskom tlu

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu označio je Iran "najjačom snagom militantnog islama" upozoravajući Evropu na mogući iranski napad na evropskom tlu.

Obraćajući se novinarima posle razgovora s bugarskim kolegom, Netanjahu je rekao da je radikalni islam pretnja svetu i da je Izrael nedavno otkrio više iranskih zavera za izvođenje napada u Evropi.

Netanjahu je doputovao u Varnu na Crnom moru da bi prisustvovao sastanku Krajovske grupe, koju čine premijeri Bugarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Grčke i Rumunije, kao i predsednik Srbije.

Uoči puta rekao je da želi da ojača veze s tim zemljama i izmeni neprijateljski i licemerni pristup Evropske unije "prema miru na Bliskom istoku".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.