Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 10:00

Netanijahu: Pojasom Gaze posle rata treba da upravljaju lokalni zvaničnici

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu predstavio je članovima ratnog kabineta plan za Pojas Gaze, prema kojem je cilj da se umesto palestinske militantne grupe Hamas instaliraju "lokalni zvaničnici" koji nisu povezani sa terorizmom da upravljaju službama u enklavi, objavila je Netanijahuova kancelarija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Netanijahu otkrio plan za Pojas Gaze

Izvor: B92, 23.Feb.2024

Benjamin Netanijahu predstavio je članovima ratnog kabineta plan za Gazu, prema kojem je cilj da se umesto Hamasa instaliraju "lokalni zvaničnici"...To je prvi put da su planovi za Pojas Gaze nakon rata zvanično predstavljeni kabinetu na odobrenje, piše Tajms of Izrael...U dokumentu koji je Netanijahu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.