Nerođena beba postala trinaesta žrtva Džokera (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Jul.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerođena beba postala trinaesta žrtva "Džokera" (VIDEO)

Nerođena beba Ešli Mozer (25), mlade majke koja je u masakru u bioskopu u Aurori već izgubila jedno dete, šestogodišnju Veroniku, nekim čudom je uspela da preživi majčino ranjavanje u stomak i sve do sada se borila za život, da bi u subotu ujutro preminula tokom nove operacije koja je njenoj majci bila neophodna.

Time se broj žrtava pomahnitalog ubice Džejmsa Holmsa popeo na ukupno 13 poginulih i 58 ranjenih.

Elšli Mozer je zbog dva metka koja su je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pogodila u vrat ostala paralizovana. Veronika je posle sazanja o smrti bebe plaćući pričala da ne želi više da živi.

"Mislim da bi joj ova beba mogla predstavljati razlog za život", izjavio je tom prilikom Džejmison Touz (28), mladić sa kojim se Ešli več dve godine zabavlja i sa kojim je očekivala dete.

Nažalost, i ta nada se izjalovila. Prema Touzovoj priči, njih dvoje su samo dan pre kobnog odlaska u bioskop bili na ultrazvuku i tom prilikom su videli da je sa prinovom koju očekuju sve uredu. Ešli se naročito radovala činjenici da je kao termin porođaja bio utvrđen upravo rođendan njenog pokojnog oca, kome je bila veoma privržena, a koji je dva meseca ranije preminuo od raka.

"Video sam ono što niko ne bi želeo da vidi", kaže Touz, koga je metak samo okrznuo po glavi, ali je zato iz neposreden blizine video kako je Ešli ranjena, dok je Veronika ostala da leži u lokvi krvi.

(S media, Foto: Beta/AP)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.