Nerođena beba postala trinaesta žrtva Džokera iz Aurore

Izvor: Blic, 29.Jul.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerođena beba postala trinaesta žrtva "Džokera" iz Aurore

Nerođena beba Ešli Mozer(25), mlade majke koja je u masakru u bioskopu u Aurori već izgubila jedno dete, šestogodišnju Veroniku, nekim čudom je uspela da preživi majčino ranjavanje u stomak i sve do sada se borila za život, da bi u subotu ujutro preminula tokom nove operacije koja je njenoj majci bila neophodna. Time se broj žrtava pomahnitalog ubice Džejmsa Holmsa popeo na ukupno 13 poginulih i 58 ranjenih.

Holms se za sada se suočava sa optužnicom za 12 prvostepenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubistava, i ostaje da se vidi da li će ovom spisku biti pridodato i trinesto.

Elšli Mozer je zbog dva metka koja su je pogodila u vrat ostala paralizovana. Veronika je posle sazanja o smrti bebe plaćući pričala da ne želi više da živi.

- Mislim da bi joj ova beba mogla predstavljati razlog za život - izjavio je tom prilikom Džejmison Touz (28), mladić sa kojim se Ešli več dve godine zabavlja i sa kojim je očekivala dete.

Monstrum iz Aurore se brani amnezijom i žali se na hranu

Nažalost, i ta nada se izjalovila. Prema Touzovoj priči, njih dvoje su samo dan pre kobnog odlaska u bioskop bili na ultrazvuku i tom prilikom su videli da je sa prinovom koju očekuju sve uredu. Ešli se naročito radovala činjenici da je kao termin porođaja bio utvrđen upravo rođendan njenog pokojnog oca, kome je bila veoma privržena, a koji je dva meseca ranije preminuo od raka.

Tragičan preokret koji se samo dan kasnije u njihovim životima dogodio niko nije mogao ni da sanja.

- Video sam ono što niko ne bi želeo da vidi - kaže Touz, koga je metak samo okrznuo po glavi, ali je zato iz neposreden blizine video kako je Ešli ranjena, dok je Veronika ostala da leži u lokvi krvi.

Sada su, nažalost, ostali i bez željno očekivane prinove, čiji je život delovao kao čudesni tračak nade u trgediji koja ih je snašla.

Uprkos još jednoj tragičnoj vesti koju je primila, porodica Mozer našla je snage da se zahvali svima koji su dali sve od sebe da pomognu - policiji, hitnoj pomoći i lekarima, kao i stotinama ljdi koji su slali svoju podršku i lepe želje za pooravak bebe i majke, "pred kojom je još dug put tokom koga će biti upućena na tuđu pomoć".

VIDEO> Potresna ispovest oca preminule bebe:

Povezane vesti: Porodila se trudnica koja je preživela masakr u bioskopu Beba u maminom stomaku čudom preživela "Džokerov" metak

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nerođena beba postala trinaesta žrtva "Džokera" (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Jul.2012

Nerođena beba Ešli Mozer (25), mlade majke koja je u masakru u bioskopu u Aurori već izgubila jedno dete, šestogodišnju Veroniku, nekim čudom je uspela da preživi majčino ranjavanje u stomak i sve do sada se borila za život, da bi u subotu ujutro preminula tokom nove operacije koja je njenoj...

Nastavak na S media...

Povećan broj žrtava pucnjave u kinu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2012, 14:15

DENVER - Broj poginulih u pucnjavi u bioskopu u predgrađu Denvera porastao je danas na 13 jer je trudnica Ešli Mozer (25), koja je preživjela napad, izgubila bebu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.