Skinuli gaće u znak protesta

Izvor: Mondo, 20.Avg.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinuli gaće u znak protesta

Neobičan protest u Australiji. Zbog nedostatka javnih toaleta, meštani Adelaida "uzeli stvar u svoje ruke". Doneli WC šolje na plažu, poskidali gaće i seli. Video obišao svet, a vlast već regovala.

Uprkos zimi, učesnici protesta na plaži u Adelaidu u Australiji u nedelju ujutro, spuštenih gaća seli su na WC šolje koje su sami doneli na plažu.

Tokom kratkog protesta, 12 osoba sa sobom su na plažu u Australiji donele WC šolje, poređali ih, spustili gaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i seli na njih, javlja Rojters.

Oni su rekli da traže javne toalete budući da sada ne postoji ni jedan u tom području.



Na ideju o protestu došao je lokalni fotograf Endrju Beins koji je događaj fotografisao, a svoj rad će izložiti sledeće godine.

"Mislim da je posao umetnika da na ovakve probleme ukaže zajednici, da dopusti ljudima da pričaju o tome"', rekao je.

"Voleo bih da smo ovo ipak organizovali tokom leta", rekao je jedan od učesnika protesta, Bob Fransis.

Posetioci plaže često moraju da traže vlasnike kafića za korišćenje toaleta.

Protest je već upalio - lokalne vlasti na dnevni red su stavile razmatranje ovog problema u Adelaidu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neobičan protest: Poskidali gaće na plaži jer nema javnih toaleta (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Avg.2012

Originalan i neobičan protest organizovali su meštani australijskog gradića zbog nedostatka javnih toaleta na plaži...Učesnici protesta na plaži u Adelaidu, spuštenih gaća seli su na WC šolje koje su sami doneli na plažu...Tokom kratkog protesta, 12 osoba sa sobom su na plažu u Australiji...

Nastavak na S media...

(Video) Protest na ve-ce šoljama

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Avg.2012, 01:57

Iznervirani što u okolini grada Adelaide nema javnih toaleta, grupa Australijanaca ponijela je ve-ce šolje na plažu, svukla pantalone i sjela na njih. Vlasnici kafića na obali razumiju učesnike protesta, jer kod njih, zbog nužde, često dolaze kupači. Na ideju da organizuje ovakav skup došao...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Protest na wc šoljama

Izvor: OkRadio.rs, 21.Avg.2012

Iznervirani što u okolini grada Adelaide nema javnih toaleta, grupa Australijanaca ponela je ve-ce šolje na plažu, svukla pantalone i sela na njih. Vlasnici kafića na obali razumeju učesnike protesta, jer kod njih, zbog nužde, često dolaze kupači.Grupa Australijanaca ponela je na plažu ve-ce...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.