Nemica već 25 godina odbija da pomeri kazaljke

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemica već 25 godina odbija da pomeri kazaljke

Nemica Ute Neu (59) danas je ponovno odbila da prilagodi svoje satove letnjem računanju vremena protestujući tako protiv promene koja ju je tokom proteklih 25 godina više puta dovela pred sud.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ute je majka četvoro dece i počela je da protestuje još 1990. zbog toga što je mislila da ranije dizanje iz kreveta njenu decu ometa, javlja bavarski radio.

Kad je decu počela da odvodi u školu sat kasnije izvedena je pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sud, ali sudija je odbacio tužbu.

Godinu dana kasnije zbog istog prestupa kažnjena je s 1.000 nemačkih maraka.

U okviru kampanje ona je oformila i protestno udruženje i skupljala je potpise, ali ni to još nije dovelo do rezultata.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nemica završila na sudu zbog letnjeg računanja vremena

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Nemica iz pokrajine Algaeu je ponovno odbila da prilagodi svoje satove letnjem računanju vremena, protestujući protiv promene zbog koje je za poslednjih 25 godina nekoliko puta završila na sudu...Nemica Ute Neu, inače majka četvoro dece, protestuje još od davne 1990. godine, jer kako kaže, njenoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.