Nemci nude 100.000 evra za informaciju o teroristi

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci nude 100.000 evra za informaciju o teroristi

Savezna kriminalistička služba Nemačke, po nalogu tužilaštva, i uz podršku pokrajinskih policija sprovodi intenzivnu potragu za Anisom Amrijem, a za informaciju o njemu raspisana je i nagrada.

Foto: Printscreen/Twitter

Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100.000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu.

Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna poternica, u kojoj se, po prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine i da je rođen u Tunisu.

U javnoj poternici se navodi da je raspisana nagrada u visini do 100.000 evra za informacije koje bi vodile ka hapšenju Anisa Amrija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Potera za osumnjičenim, pojačane kontrole

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016

Nemačka policija još traga za jednim ili više napadača koji su u ponedeljak kamionom usmrtili 12 osoba na Božićnom sajmu u Berlinu. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država, a policija ima novog osumnjičenog - 24-godišnjeg državljanina Tunis. Nemačke vlasti ponudile su nagradu do 100.000...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.