Izvor: Deutsche Welle, 19.Maj.2021, 11:55

Nemačka ministarka podnela ostavku zbog plagijata

Savezna nemačka ministarka za porodicu Franciska Gifej (SPD) podnela je ostavku, potvrdili su u Ministarstvu. Razlog su optužbe da je njena doktorska disertacija plagijat.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka ministarka podnela ostavku zbog plagijata

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2021

Savezna nemačka ministarka za porodicu Franciska Gifej (SPD) podnela je ostavku, potvrdili su u Ministarstvu, a razlog su optužbe da je njena doktorska disertacija plagijat, piše Dojče vele.

Nastavak na N1 televizija...

Nemačka ministarka podnela ostavku zbog plagijata

Izvor: B92, 19.Maj.2021

Nemačka -- Savezna nemačka ministarka za porodicu Franciska Gifej (SPD) podnela je ostavku, potvrdili su u Ministarstvu...Razlog su optužbe da je njena doktorska disertacija plagijat...U Saveznom ministarstvu za porodicu potvrdili su da je ministarka Gifej svoju odluku saopštila na jutrošnjoj sednici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.