Nemačka: Zaplenjeno 3,5 miliona tableta švercovanih lekova

Izvor: Blic, 25.Sep.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Zaplenjeno 3,5 miliona tableta švercovanih lekova

Velika mreža krijumčarenja lekovima otkrivena je u Nemačkoj gde je zaplenjeno 3,5 miliona tableta ukupne vrednosti 14 miliona evra, saopštilo je nemačko tužilaštvo.

Tokom policijske operacije uhapšeno je pet osoba, četiri Nemca i jedan Holanđanin, navodi se u saopštenju i dodaje da je jedan od uhapšenih priznao krivicu.

Policija je pretresla desetak domova na istoku i severu Nemačke, gde je pronađeno 3,5 miliona tableta proizvedenih u Aziji.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tabletama bili su lekovi za smirenje, protiv bolova i depresije, kao i pilule za lečenje muške impotencije. To je najveća zaplena lekova u Nemačkoj.

Kod uhapšenih je pronađeno 440.000 evra u gotovini, luksuzni satovi i nekoliko luksuznih automobila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.