Nemačka: Troje mrtvih, vozač kombija se ubio (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Troje mrtvih, vozač kombija se ubio (FOTO, VIDEO)

Tri osobe su izgubile život, a 20 je povređeno u centru Minstera, na severozapadu Nemačke, kada je je kombi uleteo u grupu pešaka.

Prema rečima portparola policije Andreasa Bodea, šest od 20 povređenih nalazi se u kritičnom stanju.

Identitet vozača, dodao je, još nije poznat, i da je on nakon sudara izvršio samoubistvo u kombiju, prenosi AP. Bode je rekao da je još rano govoriti o mogućim motivima vozača.

Policija je putem Tvitera stanovnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Minstera poručila da izbegavaju deo grada gde se incident dogodio.

Bode je precizirao da je vozač uleteo kombijem u ljude koji su, po prolećnom danu, sedeli ispred paba "Kipenkerl" u istorijskom centru grada.

Policija je, takođe, saopštila da je u kombiju pronađen "sumnjiv predmet" koji se proverava da bi se utvrdilo da li je opasan.

⚠️ ANSCHLAG in #Münster ⚠️ @MS_VERKEHR #msverkehr #Kiepenkerl pic.twitter.com/wPe40HjyTG— Basti (djcooky) (@djcooky78) April 7, 2018

Gradonačelnik Minstera Markus Leve je, takođe, izjavio da je za sada nepoznat uzrok incidenta.

Snimci nemačke televizije prikazali su kordon u uskoj ulici, kao i desetine vozila hitne pomoći koja čekaju u blizini, a helikopteri su nadletali područjem.

Bezbednosni izvori ranije su saopštili da su okolnosti incidenta takve da se ne može isključiti mogućnost da se radi o napadu, prenosi Rojters.

#münster pic.twitter.com/ODQUsodAnI— Paul Fegmann (@Pauli_Feger) April 7, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.