Nemačka, Srbin preskočio zid i pobegao iz zatvora

Izvor: RTS, 16.Avg.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka, Srbin preskočio zid i pobegao iz zatvora

Policijski helikopteri i psi tragači počeli su pretragu terena oko zatvora u Bohumu u potrazi za A.E., koji je uz pomoć motke prešao pet metara visok zid i pobegao, javljaju nemački mediji.
Prvih nekoliko sati potrage za beguncem bilo je neuspešno, saopštili su predstavnici lokalne policije, koja je u potragu uključila pse tragače i helikoptere.

A.E., za koga nemački web.de navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je državljanin Srbije, je pobegao tokom noći između četvrtka i petka. Begunac je prešao pet metara visok zatvorski zid uz pomoć motke, prebacio ćebe preko bodljikave žice, skočio sa tog zida i nestao.
Zatvorenik je trebao da ostane iza rešetaka još dve godine, a osuđen je zbog krađe i nanošenja teških povreda.
Policija tvrdi da je zid preskočio uz pomoć opreme koju je imao na raspolaganju kao zatvorenik odgovoran za sportske aktivnosti.
Nemački mediji, takođe, navode da su okolnosti njegovog bekstva uglavnom zasnovane na spekulacijama, jer u tom delu zatvora nema kamera.
Svedoci tvrde da je pobegao peške.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljanin Srbije pobegao iz nemačkog zatvora, preskočio pet metara visok zid

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

Policijski helikopteri i psi tragači počeli su pretragu terena oko zatvora u Bohumu u potrazi za A.E., koji je uz pomoć motke prešao pet metara visok zid i pobegao, javljaju nemački mediji...Prvih nekoliko sati potrage za beguncem bilo je neuspešno, saopštili su predstavnici lokalne policije,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.