Ne viđa se često: Devojčica skinula papi kapu, pa postala planetarni hit (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne viđa se često: Devojčica skinula papi kapu, pa postala planetarni hit (FOTO, VIDEO)

Plavokosa trogodišnjakinja Estela želela je da upozna papu i njena želja se ispunila, a onako "usput" uradila je nešto što niko ne bi smeo da uradi vrhovnom poglavaru Katoličke crkve.

Estelina porodica je devojčicu odvela na audijenciju pape Franje, a ona mu je prilikom upoznavanja ukrala kapu.

Papini pomoćnici su devojčicu podigli kako bi se pozdravila sa vrhovnim poglavarom, a u momentu kad je on hteo da poljubi Estelu, ona mu je brzo i spretno zgrabila kapu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa glave.

Took my Goddaughter to meet the pope. She stole his hat! pic.twitter.com/SdSorop3uN

Mountajn Butorak, Estelin kum, naveo je da je devojčica bila veoma nervozna, ali kad mu je "ukrala" kapu svi su se nasmejali. Papinn pomoćnik, koji je držao devojčicu, odmah je vratio kapu papi, koji se takođe, od srca, nasmejao devojčici.

"Tek je jedan dan u Rimu, ko zna šta će sutra da uradi", našalio se devojčicin kum, koji je i 'okačio' ovaj zanimljiv snimak na Tviter.

Inače, Estela je s roditeljima došla u Rim iz Atlante (SAD), kako bi posetili kuma, a kako stvari stoje - nikada neće zaboraviti boravak u "večnom gradu".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.