POMETNJA U VATIKANU Devojčica Estela (3) uradila je papi ono što NIKO NE SME (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMETNJA U VATIKANU Devojčica Estela (3) uradila je papi ono što NIKO NE SME (VIDEO)

Malena plavokosa Estela (3) je želela da upozna papu i njena želja se ispunila. Osim toga, ona je uradila nešto što niko ne bi smeo da uradi vrhovnom poglavaru Katoličke crkve i napravila opštu pometnju u Vatikanu.

Took my Goddaughter to meet the pope. She stole his hat! pic.twitter.com/SdSorop3uN

Estelina porodica je devojčicu odvela na audijenciju pape Franje, a ona mu je prilikom upoznavanja ukrala kapu.

Papini pomoćnici su devojčicu podigli kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi se pozdravila sa vrhovnim poglavarom Katoličke crkve, a u momentu kad je hteo da poljubi Estelu, ona mu je brzo zgrabila kapu sa glave.

Mountajn Butorak, inače Estelin kum, je naveo da je devojčica bila veoma nervozna, međutim kad mu je "maznula" kapu svi su se nasmejali. Kapu je pomoćnik, koji je držao devojčicu, odmah vratio papi, koji se od srca nasmejao devojčici.

There's a pope behind them. pic.twitter.com/7fphCfb3ic

- Tek je jedan dan u Rimu, ko zna šta će sutra da uradi - našalio se devojčicin kum.

Estela je inače sa roditeljima došla u Rim iz Atlante iz SAD, kako bi posetili kuma, koji je i okačio duhoviti snimak na društvene mreže, piše Daily Mail.

Ovo nije prvi put da je papa uspeo da ostane bez svoje kape. Pre četiri godine je takođe jedna devojčica uspela papi da mazne kapicu, dok je držao u naručju tokom posete jednoj medicinskoj ustanovi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ne viđa se često: Devojčica skinula papi kapu, pa postala planetarni hit (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017

Plavokosa trogodišnjakinja Estela želela je da upozna papu i njena želja se ispunila, a onako "usput" uradila je nešto što niko ne bi smeo da uradi vrhovnom poglavaru Katoličke crkve...Estelina porodica je devojčicu odvela na audijenciju pape Franje, a ona mu je prilikom upoznavanja ukrala kapu...Papini...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.