Napadač ubio troje u restoranu u Nešvilu

Izvor: VOA, 22.Apr.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač ubio troje u restoranu u Nešvilu

Napadač, obučen samo u jaknu, ubio je troje, a ranio četvoro u restoranu "Waffle house", blizu Nešvila u Tenesiju, saopštila je u nedelju policija. Napadač je bio naoružan automatskom puškom AR-15, kada je rano jutros po lokalnom vremenu ušao u restoran u Antioku, predgrađu Nešvila, i otvorio vatru na mušterije. Jedan od njih je uspeo da mu oduzme pušku, navodi se u saopštenju policije postavljenom na Tviter. Američki mediji prenose da je čovek skinuo jaknu pre nego što je pobegao i u toku je policijska potraga. Najmanje jedna povređena osoba je u kritičnom stanju. Lokalni mediji prenose da je druga, obližnja pucnjava možda povezana sa incidentom. Policija je upozorila građane da je napadač možda i dalje naoružan i da se smatra veoma opasnim.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrtonosni golać: Upao u prodavnicu, ubio četvoro

Izvor: Mondo, 22.Apr.2018

Američkom ludilu s oružjem ni kraja, ni granica. U prodavnici vafla u Tenesiju, SAD, rano jutros dogodila se pucnjava u kojoj je napadač, bez odeće na sebi, ubio tri osobe. Još jedna ranjena osoba podlegla povredama u bolnici...Foto: Twitter/Screenshot/Neshville PD..U incidentu je ranjeno još dvoje,...

Nastavak na Mondo...

Ubistvo u restoranu u SAD

Izvor: Danas, 22.Apr.2018

- Napadač, obučen samo u jaknu, ubio je troje, a ranio četvoro u restoranu "Vafl haus", blizu Nešvila u Tenesiju, saopštila je policija. Članak Ubistvo u restoranu u SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.