Najveća zastava BiH povodom Dana državnosti

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća zastava BiH povodom Dana državnosti

Nad Sarajevom, na brdu Hum, jutros se zavijorila najveća zastava BiH, na najvećem jarbolu u glavnom gradu, povodom obeležavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Zastava BiH dimenzija 6x12 metara postavljena je na jarbol, koji je visok više od 30 metara. Kako je Feni ranije rekao gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, jarbol i zastava su postavljeni na brdu Hum "kako bi preglednost sa svih strana u Sarajevu bila dobra i kako bi se videli sa svih strana".

 Član >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Predsedništva BiH Bakir Izetbegović ovom prilikom je građanima BiH uputio čestitke.

"Fašizam svoje lice pokazuje u svemu i zato je potrebno da se svi danas kao užeta prihvatimo te ideje, jedine istinske za koju se trebamo boriti - mir u BiH, prijateljstvo sa komšijama, borba protiv svakog zla i fašizma", poručio je Izetbegović.

Grad Sarajevo je rebalansom budžeta u septembru ove godine, između ostalog, planirao i izgradnju jarbola, najvećeg u Sarajevu, sa najvećom zastavom BiH.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.