Izvor: RuskaRec.ru, 28.Maj.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji ruski putnički avion MS-21 izvršio prvi let

Na Internetu se pojavio snimak prvog leta najnovijeg ruskog aviona za kratke i srednje letove MS-21. Let je izvršen u subotu u Irkutsku.
Na snimku se može videti kako avion proleće nad glavama gledalaca okupljenih pored piste.

Prema rečima izvora iz Irkutskog zavoda za proizvodnju aviona, let je prošao normalno, prenosi „Vzglяd”.

Objavljen je i snimak sletanja.

Putnički avion  MS-21 namenjen je prevashodno za letove do >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << 5,5 hiljada kilometara u svim vremenskih uslovima. Optimalna brzina avion je 850 kilometara na sat, MS-21 će biti proizveden u dve varijante: MS-21-300 za 160 do 211 sedišta i skraćena verzija MS-21-200 za 130 do 176 sedišta. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Najnoviji ruski putnički avion MS-21 izvršio prvi probni let

Izvor: Vostok.rs, 28.Maj.2017

Na Internetu se pojavio snimak prvog leta najnovijeg ruskog aviona za kratke i srednje letove MS-21. Let je izvršen u subotu u Irkutsku.. . Na snimku se može videti kako avion proleće nad glavama gledalaca okupljenih pored piste.. .  . Prema rečima izvora iz Irkutskog zavoda za proizvodnju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.