Najmanji automobili na svetu na aukciji u Džordžiji (Video)

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanji automobili na svetu na aukciji u Džordžiji (Video)

Kolekcija najmanjih automobila na svetu, koja je čuvana u Muzeju mikroautomobila "Brus Vajner" u Džordžiji, uskoro će se naći na aukciji. Zainteresovane mušterije nadmetaće se za vlasništvo nad autićima sa kojima im pronalaženje mesta za parkiranje nikada neće predstavljati problem.

Muzej mikroautomobila "Brus Vajner", u gradu Medisonu u Džordžiji, poslednjih 15 godina bio je dom najmanjih automobila na svetu.Udobnost mu nije jača strana, ali sa njim nećete dugo tražiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mesto na parkinguko 200 autića, među kojima su bile poznate marke "Isettas", "Messerschmitts" i "Peels" sada će potražiti nove domove.Aukcija je zakazana za 15. i 16. februar. Cene se kreću od 3.000 do 45.000 dolara.Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.