Najmanje 20 mrtvih u sudaru vozova u Pakistanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 20 mrtvih u sudaru vozova u Pakistanu

Najmanje 20 osoba je poginulo, a 74 su povređene danas na jugu Pakistana kada je putnički udario u zaustavljen teretni voz na železničkoj stanici, saopštili su zvaničnici.

Putnički voz je išao brzinom većom od dozvoljene, u mestu Rahim Jar Kan, u provinciji Pundžab.

Lekari su naveli da su životi neki od povređenih u ;opasnosti. Premijer Pakistana Imran Kan naredio je ministru železnica da "preduzme vanredne mere povodom višedecenijskog zanemarivanja železničke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << infrastrukture" i osigura poštovanje bezbednosnih standarda. Vlasti su navele da je u spasilačku operaciju uključena i vojska. Železničke nesreće u Pakistanu često su posledica loše infrastrukture i nemara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.