Nađeno telo jednog muškarca u potrazi na Dunavu

Izvor: Press, 18.Avg.2013, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno telo jednog muškarca u potrazi na Dunavu

Čamac u kome je bilo devet osoba, prevrnuo se u petak oko ponoći, a spaseno je šest osoba, među kojima dvoje dece, koja su u ovoj nesreći izgubila oba roditelja.

Uzrok nesreće još nije razjašnjen, a pretpostavlja se da je čamac bio preopterećen i da se prevrnuo na samo 30-ak metara od obale pošto je nastala panika kada je u njega počela da prodire voda.

Telo muškarca starog 40 godina pronađeno je jutros u jednoj uvali u Iloku, dva kilometra nizvodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od područja na kojem se dogodila tragedija, a potraga za još jednim muškarcem, starim 51 godinu, nastaviće se u ponedeljak.

Preživeli su prevezeni u bolnicu u Vukovaru, gde im je ukazana pomoć, a nijedna osoba nije životno ugrožena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.