Na listama bahamske vlade oko 2.500 nestalih nakon uragana Dorijan

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na listama bahamske vlade oko 2.500 nestalih nakon uragana Dorijan

Vlada Bahama saopštila je danas da se na njenom spisku nalazi 2.500 nestalih osoba nakon uragana Dorijan. ;Medjutim, oni su dodali da je potrebno uporediti spiskove sa ljudima koji su evakuisani ili koji se nalaze u skloništima.

Karl Smit, portparol Agencije za upravljanje vanrednim situacijama u toj zemlji, rekao je da očekuje da se lista smanji kada se izvrše provere.

Više od nedelju dana nakon što je uragan Dorijan srušio na hiljade domova na ostrvima Velika Bahama i Abako, broj smrtnih slučajeva je 50 i očekuje se da će porasti.

Ekipe za pretragu i spasavanje još uvek su na terenu i pretražuju ruševine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahami: Na listama oko 2.500 nestalih nakon uragana Dorijan

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Vlada Bahama saopštila je danas da se na njenom spisku nalazi 2.500 nestalih osoba nakon uragana Dorijan. Članak Bahami: Na listama oko 2.500 nestalih nakon uragana Dorijan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

DORIJAN OSTAVIO PUSTOŠ ZA SOBOM: Broj nestalih na Bahamima stigao do 2.500 ljudi, spasioci i dalje pretražuju ruševine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 08:35

Očekuje se da se lista smanji kada se izvrše provere...Vlada Bahama saopštila je da se na njenom spisku nalazi 2.500 nestalih osoba nakon uragana Dorijan...Međutim, oni su dodali da je potrebno uporediti spiskove sa ljudima koji su evakuisani ili koji se nalaze u skloništima...Karl Smit, portparol...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.