Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu Ataturk privedena dva osumnjičena pripadnika Islamske države

Turska policija privela je dva osumnjičena pripadnika Islamske države na aerodromu Ataturk u Istanbulu, gde je prošle sedmice u bombaškom napadu poginulo 45 ljudi.

Novinska agencija Dogan javila je danas da su dvojica osumnjičenih iz Kirgistana privedeni u nedelju, objavljujući samo njihove inicijale F.M.I i K.V.

Turska policija je, prema izveštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << agencije, u njihovim koferima našla vojna kamuflažna odela i specijalne dvoglede, kao i dva pasoša na različita imena.

U izveštaju se ne precizira da li su oni doputovali u Tursku ili su odlazili.

U samoubilačkom napadu trojice bombaša 28. juna na međunarodnom aerodromu u Istanbulu poginulo je 45 ljudi, a više desetina ranjeno.

Niko nije preuzeo odgovornost, ali turski zvaničnici veruju da iza napada stoji Islamska država.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dve sumnjive osobe uhapšene na aerodromu u Istanbulu

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2016

Turska policija privela je dva osumnjičena pripadnika Islamske države na aerodromu Ataturk u Istanbulu, gde je prošle sedmice u bombaškom napadu poginulo 45 ljudi...Novinska agencija Dogan javila je danas da su dvojica osumnjičenih iz Kirgistana privedeni u nedelju, objavljujući samo njihove inicijale...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.