Na Haitiju pod nerazjašnjenim okolnostima poginuo državljanin SAD

Izvor: Blic, 18.Jan.2010, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Haitiju pod nerazjašnjenim okolnostima poginuo državljanin SAD

Jedan američki državljanin je poginuo a troje ih je lakše povređenih na Haitiju u još uvek nerazjašnjenim okolnostima, izjavio je večeras porptaprol Generalštaba američke vojske Džon Kirbi.

Neimenovani američki zvaničnik rekao je prethodno agenciji Frans pres "da je između šest i deset civila evakuisano zbog problema izazvanih sunčanicom i dehidratacijom".

Troje njih zbrinuti su zbog lakših povreda na američkom nosaču aviona "Karl Vinson" koji je usidren >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod haićanske prestonice Porto-o-Prens. Isti izvor nije mogao da potvrdi da je došlo i do smrtnog slučaja.

Američki vojni izvori su ranije naveli da ima oko 30 povređenih državljana Sjedinjenih Američkih Državama, što se slaže i sa objavljenim podacima televizije CNN.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.