NOVI SUKOVI U HONG KONGU: Protestanti okupirali železničku stanicu, policija intervenisala

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SUKOVI U HONG KONGU: Protestanti okupirali železničku stanicu, policija intervenisala

Interventna policija Hong Konga suočila se sa demonstrantima koji su danas okupirali prigradsku železničku stanicu Interventna policija Hong Konga suočila se sa demonstrantima koji su danas okupirali prigradsku železničku stanicu posle obeležavanja napada maskiranih osoba na pristalice antivladinog pokreta. Pri kraju događaja policija je započela ono što su nazvali "operacijom raspršivanja uz korišćenje minimalne sile" nakon što su neki demonstranti blokirali puteve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i uperili lasere na policajce.PROČITAJTE JOŠ - Tviter i Fejsbuk suspendovali naloge protiv protesta Policija se zatim obračunala sa grupom preostalih demonstranata, koji su prskali uljem po podu i gomilali kante za smeće, invalidska kolica i suncobrane kako bi usporili policajce, prenosi AP. Takođe su ispraznili aparate za gašenje požara, stvarajući oblak koji smanjuje vidljivost.PROČITAJTE JOŠ - Peking osuđuje "skoro terorizam" na aerodromu u Hongkongu Demonstranti obučeni u crno ispunili su prethodno stanicu Juen Long kako bi obeležili događaje od 21. jula kada je grupa muškaraca osumnjičenih za veze sa organizovanim kriminalom napala demonstrante, što je bila šokantna eskalacija protesta, prenosi agencija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Demonstranti napravili blokade u Hong Kongu, pa uperlili LASERE U POLICAJCE

Izvor: Blic, 21.Avg.2019

Interventna policija Hong Konga suočila se sa demonstrantima koji su danas okupirali prigradsku železničku stanicu posle obeležavanja napada maskiranih osoba na pristalice antivladinog pokreta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.