Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 19:43

NESTALI MILIONER PRONAĐEN RASKOMADAN Horor u Argentini: Deca pronašla ostatke njegovog tela u koferu dok su se igrala (FOTO)

Strašni slučaj izašao je na videlo u nedelju popodne u Argentini, kada je grupa dece otkrila raskomadane ostatke nestalog milionera Fernanda Peresa Algabe (41). Deca su pronašla crveni kofer koji je bio pun delova tela dok su se igrali pored potoka u gradu Ingeniero Badž u provinciji Buenos Ajres, izvestio je Džem pres.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILIONER UBIJEN I RASKOMADAN! Policija u Argentini pronašla misteriozni CRVENI KOFER sa delovima tela, a tri dana kasnije nađena je i glava, sada su sve oči uprte U JEDNU PORUKU

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 08:05

Policija je pokrenula istragu o ubistvu nakon što je grupa dece u Argentini tokom vikenda otkrila raskomadane ostatke nestalog milionera Fernanda Peresa Algabe (41).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.