NESREĆA Najmanje 22 osobe se utopile u Egerjskom moru

Izvor: Blic, 08.Feb.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA Najmanje 22 osobe se utopile u Egerjskom moru

Najmanje 22 osobe su se utopile kada je njihov brod potonuo u Egejskom moru, u pokušaju da iz Turske stignu do Grčke, javljaju agencije pozivajući se na izveštaj turske novinske agencije Dogan.

Izbeglice su krenule iz zapadne turske luke Izmira u očiglednom pokušaju da dođu do grčkog ostrva Lezbos.

Pripadnici turske obalske straže uspeli su da spasu tri osobe.

Prema podacima Međunarodne organizacije za migrante, od početka godine utopilo se 374 izbleglica u pokušaju da iz Turske stignu u Grčku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 22 osobe se utopile u Egejskom moru

Izvor: B92, 08.Feb.2016

Ankara -- Najmanje 22 osobe su se utopile kada je njihov brod potonuo u Egejskom moru, u pokušaju da iz Turske stignu do Grčke...Izbeglice su krenule iz zapadne turske luke Izmira u očiglednom pokušaju da dođu do grčkog ostrva Lezbos...Pripadnici turske obalske straže uspeli su da spasu tri osobe.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.