NE POSUSTAJU I večeras protesti u Skoplju i više drugih gradova

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE POSUSTAJU I večeras protesti u Skoplju i više drugih gradova

Građanska inicijativa "Protestujem" po osmi put je večeras organizovala protest u Skoplju protiv odluke predsednika Đorđa Ivanova o aboliciji političara umešanih u aferu "Prisluškivanje".

Demonstranti traže njegovu ostavku, izmenu odluke o izborima zakazanim za 5. jun i formiranje ekspertske vlade, prenosi MIA.

Protest je počeo ispred Specijalnog tužilaštva i produžio se ispred Sobranja, a očekuje se da se građani upute nakon toga prema Vladi Makedonije.

Pročitajte još:

Protesti se večeras održavaju i u Ohridu, Kavadarcima i Kočanima, javila je MIA.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Skoplju i večeras protesti

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Skoplje -- Hiljade građana Skoplja u više makedonskih gradova i večeras, osmi put protestovalo je tražeći ostavku predsednika Makedonije Đorđa Ivanova...Građani, koji su nezadovoljni desetogodišnjom vladavinom VMRO DPMNE Nikole Gruevskog, večeras su su protestovali ispred parlamenta, Vlade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.