NAPAD NA PREMIJERA: Mladić se zaleteo prema Dejvidu Kameronu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA PREMIJERA: Mladić se zaleteo prema Dejvidu Kameronu (VIDEO)

Jedan 28-godišnji Englez se danas u Lidsu, na severu Engleske, zaleteo prema britanskom premijeru Dejvidu Kameronu i pokušao da ga obori na zemlju, u čemu ipak nije uspeo, a obezbeđenje je premijera zatim žurno uguralo u službeni automobil, javljaju danas britanski mediji.

Na televizijskim snimcima se može videti kako muškarac trči direktno prema Kameronu, koji se nalazio u službenoj poseti Lidsu, a zatim dolazi u fizički kontakt sa njim, pre nego što ga blokiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kameronovi telohranitelji, preneo je Rojters.

Foto: AP/Tanjug

U saopštenju policije Zapadnog Jorkšira se navodi: “Jedan 28-godišnji stanovnik Lidsa je nakratko uhapšen nakon što se približio grupi ljudi u kojoj se nalazio premijer. On, međutim, nije predstavljao nikakvu pretnju po premijera, pa je nakon provere indentiteta ubrzo pušten na slobodu“, saopštila je policija.

Zvanični London je u avgustu podigao nivo opasnosti od terorizma usled pretnje koju predstavljaju džihadisti Islamske Države, koji su zauzeli velika područja Sirije i Iraka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.