Izvor: Blic, 30.Jun.2023, 00:17

NAORUŽANI MUŠKARAC UHAPŠEN KOD OBAMINE KUĆE Sa sobom nosio materijal za pravljenje eksploziva

Čovek sa oružjem i materijalom za pravljenje eksploziva uhapšen je u komšiluku bivšeg predsednika SAD Baraka Obame, navelo je više izvora za CBS news. Muškarac je identifikovan kao Tejlor Taranto (37) iz Sijetla u Vašingtonu. Mediji navode da za njim postoji aktivni nalog za hapšenje izdat posle 6. januara i upada na Kapitol.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čovjek za kojim se tragalo zbog nereda 6. januara uhapšen u blizini Obamine kuće

Izvor: VOA, 30.Jun.2023

Muškarac za kojim se tragalo zbog učešća u neredima ispred Kapitola 6. januara 2021. godine uhapšen je u četvrtak u susjedstvu u kojem živi bivši predsjednik SAD Barak Obama. U automobilu je imao oružje i materijal za pravljenje eksplozivnih naprava – molotovljevih koktela. Tejlor Taranto...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.