Izvor: Blic, 30.Nov.2023, 22:32

"NAJVEĆA EPIDEMIJA U POSLEDNJIH 40 GODINA" Broj obolelih od velikog kašlja rapidno raste u Hrvatskoj: Ispred bolnica ogromne gužve zbog testiranja

"Drajv-in punkt" na kojem će pacijenti iz automobila moći da urade PCR test na veliki kašalj i covid-19 počeće sa radom u petak, 1. decembra, na adresi Mirogojski put 19, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠIRI SE VELIKI KAŠALJ U Hrvatskoj nije bilo više zaraženih od 1980.

Izvor: Blic, 01.Dec.2023, 15:31

Veliki kašalj se i dalje širi Hrvatskom, najviše zaraženih je u Zagrebu i Splitu, a epidemiolog Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Bernard Kaić kaže da je svakog dana sve više i više obolelih, te da ovako nije bilo u poslednjih 40 godina, od 1980.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.