Moskva: Filmsko bekstvo iz bolnice

Izvor: B92, 14.Feb.2013, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Filmsko bekstvo iz bolnice

Moskva -- Tri naoružana muškarca, među kojima i Anton Buturin (26) otela su 32-godišnju pacijentkinju Anu Pavlenkovu iz moskovske psihijatrijske kliničke bolnice.

U vreme posete bolesnicima mladići su došli u žensko odeljenje, zatražili da vide Anu Pavlenkovu i kad se ona pojavila jedan od muškaraca uzeo ju je u naručje i svi su počeli da beže ka izlazu. Morali su da prođu kroz dobro čuvanu portirnicu, gde su napali bolničke čuvare i čak pucali u vazduh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sve je bilo kao u nekom gangsterskom filmu. U vreme posete bolesnicima mladići su došli u žensko odeljenje, zatražili da vide Anu Pavlenkovu i kad se ona pojavila jedan od muškaraca uzeo ju je u naručje i svi su počeli da beže ka izlazu. Morali su da prođu kroz dobro čuvanu portirnicu, gde su napali bolničke čuvare i čak pucali u vazduh.

Izvan ograđenog bolničkog prostora već ih je čekao automobil “nisan”. Pobegli su pre nego što je policija došla.

Sada se zna da je jedan od kidnapera Moskovljanin Anton Buturin (26) koji je nameravao da se oženi Anom Pavlenkovom koju su pre nekoliko dana roditelji doveli u psihijatrijsku bolnicu jer se čudno ponašala. Moskovski Romeo i Julija sada su ponovo zajedno, ali sa policijom za vratom. Teško je verovati da će ostati zauvek sakriveni jer potraga ima sve o njima, od podataka do fotografija.

Protiv otmičara je već pokrenuto krivični postupak za “huliganstvo”. Anton i Ana će dugo čekati svoju javnu svadbu jer će prvo morati da odgovaraju pred sudom.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moskva: Oteo devojku iz duševne bolnice

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013

Tri naoružana muškarca u utorak uveče otela su 32-godišnju pacijentkinju iz poznate moskovske psihijatrijske kliničke bolnice "Ganuškina"...Foto: Ilustracija..Sve je bilo kao u nekom gangsterskom filmu. U vreme posete bolesnicima mladići su došli u žensko odeljenje, zatražili da vide Anu Pavlenkovu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.