Četvrtak, 14.02.2013.

00:02

Moskva: Filmsko bekstvo iz bolnice

Tri naoružana muškarca, među kojima i Anton Buturin (26) otela su 32-godišnju pacijentkinju Anu Pavlenkovu iz moskovske psihijatrijske kliničke bolnice.

Izvor: Večernje novosti

Default images

U vreme posete bolesnicima mladići su došli u žensko odeljenje, zatražili da vide Anu Pavlenkovu i kad se ona pojavila jedan od muškaraca uzeo ju je u naručje i svi su počeli da beže ka izlazu. Morali su da prođu kroz dobro čuvanu portirnicu, gde su napali bolničke čuvare i čak pucali u vazduh.

Sve je bilo kao u nekom gangsterskom filmu. U vreme posete bolesnicima mladići su došli u žensko odeljenje, zatražili da vide Anu Pavlenkovu i kad se ona pojavila jedan od muškaraca uzeo ju je u naručje i svi su počeli da beže ka izlazu. Morali su da prođu kroz dobro čuvanu portirnicu, gde su napali bolničke čuvare i čak pucali u vazduh.

Izvan ograđenog bolničkog prostora već ih je čekao automobil “nisan”. Pobegli su pre nego što je policija došla.

Sada se zna da je jedan od kidnapera Moskovljanin Anton Buturin (26) koji je nameravao da se oženi Anom Pavlenkovom koju su pre nekoliko dana roditelji doveli u psihijatrijsku bolnicu jer se čudno ponašala. Moskovski Romeo i Julija sada su ponovo zajedno, ali sa policijom za vratom. Teško je verovati da će ostati zauvek sakriveni jer potraga ima sve o njima, od podataka do fotografija.

Protiv otmičara je već pokrenuto krivični postupak za “huliganstvo”. Anton i Ana će dugo čekati svoju javnu svadbu jer će prvo morati da odgovaraju pred sudom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: