Modna dizajnerka se probudila nakon operacije uvećenja grudi i videla doktora kako je SILUJE, on tvrdi: Sve mi je SMESTILA

Izvor: Press, 30.Avg.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna dizajnerka se probudila nakon operacije uvećenja grudi i videla doktora kako je SILUJE, on tvrdi: Sve mi je SMESTILA

Modna dizajnerka Erika Bikova (35) iz ruskog grada Samara optužila je anesteziologa Jurija Černikova da ju je silovao neposredno nakon operacije uvećanja grudi. Dizajnerka je u televizijskom intervjuu otkrila detalje mučnog čina i kroz suze ispričala da se zbog anestezije osećala "bespomoćno" i da nije mogla ni da vrišti ni da zaustavi napad.
Foto:Blic
Bikova kaže da se njen suprug nije slagao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa njenom odlukom da ide pod nož, jer mu je bila dovoljno lepa, ali da je ona želela operaciju kako bi "poboljšala oblik" svojih grudi. Doktora je videla pre operacije kada su razgovarali o testovima koje je uradila, i kako kaže, verovala mu je.
- Nakon operacije sam se tresla, a onda sam samo čula glas: "Sve će biti dobro, sve će biti u redu". Bio je to njegov glas. U tom trenutku me je već dodirivao. Dozvolio je sebi da radi stvari koje lekar ne bi smeo da radi. Pričao mi je šta mi radi. Silovao me je - rekla je ona.
Dodaje da je svega bila svesna, ali da su joj kapci bili toliko teški da nije mogla do kraja da ih otvori.
- Pokušala sam da ga odgurnem nogama, ali nisam uspela - objasnila je Bikova i dodala da nije mogla nikoga da pozove u pomoć jer su ona i Černikov bili sami u sobi pored operacione sale.

Bikova je opovrgnula tvrdnje da je polni odnos bio saglasan, rekavši da se posle incidenta odmah poverila prijateljici. Otkrila je i da je sačuvala Černikovov "biomaterijal" kako bi mogla da prođe forenzičku analizu u policiji. Istog dana kada je puštena iz bolnice u Samari, Bikova je Černikova prijavila policiji.

- Ponudio mi je novac da povučem žalbu - rekla je.
Doktor Černikov priznao je seksualni odnos, ali tvrdi da je bio dobrovoljan, pa čak i da mu je pacijentkinja rekla da se oseća dobro.
Foto: youtube
- Stalno sam kontrolisao svoje postupke, sve dodire i lizanja. Ispitivao sam je da li joj je dobro, da li joj nanosim bol. Pitao sam je: "Erika, da li ti nanosim bol?". Ona je odgovorila: "Ne, osećam se dobro" - branio se Černikov i dodao da je "ona sve vreme držala raširene noge" i da nijednom rečju nije pokušavala da zaustavi to što se događa.

- Kada se sve završilo, uplašio sam se. Shvatio sam da mi moja deca, unuci i supruga nikada neće oprostiti. U tom trenutku nisam ni o čemu razmišljao. Jedan drugi organ je mislio - pojasnio je on.
Černikov je istražiteljima slučaja rekao da mu je Bikova posle polnog odnosa rekla da se tako dobro nije osećala već neko vreme.
Prema njegovim rečima, iste večeri primio je poziv od prijateljice modne dizajnerke koja ga je zamolila da dođe u bolnicu gde se navodno silovanje dogodilo. Kada je došao tamo, žena mu je navodno rekla da bi Bikova mogla da bude trudna.
- Otišao sam da je vidim. Odneo sam joj čokoladu i "pilulu za jutro posle". Ćaskali smo - kaže on.

Bikova ga je posle zamolila da joj donese dokaz da ne boluje od nikakvih polno prenosivih bolesti, što je Černikov i uradio. Tokom njihovog sledećeg susreta, dizajnerka ga je potom obavestila da će ga prijaviti za silovanje.
Foto: screenshot youtube / youtube
Lekar je rekao da je svojoj supruzi Tatjani priznao da je imao seks i da se izvinio dizajnerki. Njegov advokat Vadim Safronov je rekao da lekovi koje je Bikova dobila ne deluju tako da onemogućavaju kretanje, a njegova supruga Tatjana je rekla da ne veruje da je njen muž silovatelj već da je "samo pokazao slabost" i dodala da mu je ona oprostila tu slabost.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.