Misteriozna rupa iznad Emirata – invazija vanzemaljaca? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna rupa iznad Emirata – invazija vanzemaljaca? (VIDEO)

Proteklih dana stanovnici UAE pokušavali su da odgonetnu šta se krije iza misteriozne rupe na nebu iznad grada Al Aina. Misteriozna rupa pojavila se pre nekoliko dana na nebu iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a brojni korisnici društvenih mreža izrazili su sumnju da je u pitanju invazija vanzemaljaca.Proteklih dana stanovnici UAE pokušavali su da odgonetnu šta se krije iza misteriozne rupe na nebu iznad grada Al Aina.Društvene mreže su bile preplavljene snimcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i fotografijama ovog fenomena, a ljudi koji su ih delili na internetu nisu mogli a da se ne zapitaju da li su zaista vanzemaljci odlučili da dođu na Zemlju. bشوهدت هذه الظاهرة النادرة والجميلة صباح اليوم في مدينة العين تُسمى hole punch cloud أو ظاهرة fallstreak hole pic.twitter.com/NbOd9zofNk— إبراهيم الجروان (@ibrahimaljarwan) March 17, 2019Jedan stanovnik UAE napisao je da nebo izgleda „kao da je Bog bacio kamen u jezero“, zapitavši se da li je u pitanju neko predskazanje. Međutim, naučnici su brzo razotkrili misteriju, objašnjavajući da fenomen nije bio ni božanski ni vanzemaljski.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Video / Misteriozna rupa iznad UAE: Društvene mreže preplavljene snimcima

Izvor: SandzakPress.net, 23.Mar.2019

Misteriozna rupa pojavila se prije nekoliko dana na nebu iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a brojni korisnici društvenih mreža izrazili su sumnju da je u pitanju invazija vanzemaljaca. Proteklih dana stanovnici UAE pokušavali su da odgonetnu šta se krije iza misteriozne rupe na nebu iznad grada...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.