Ministri kulture Srbije i Slovenije razgovarali o nasleđu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Mar.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri kulture Srbije i Slovenije razgovarali o nasleđu

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević i ministar kulture Slovenije Anton Peršak razgovarali su danas u Ljubljani o pitanjima u vezi sa predmetima kulturnog nasleđa koji se nalaze u institucijama kulture u obe zemlje.  Vukosavljević i Peršak razgovarali su o jačanju saradnje u ostalim oblastima kulture i umetnosti, saopštila je Vlada Srbije.  Obe strane su izrazile spremnost da pronađu najbolji modaliteti za dalje unapređenje saradnje, navodi se u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Slovenija i Srbija o nasleđu i saradnji

Izvor: SEEcult.org, 10.Mar.2018, 04:32

Ministri kulture Slovenije i Srbije Anton Peršak i Vladan Vukosavljević razgovarali su 9. marta u Ljubljani o podeli kulturnog nasleđa i razvoju saradnje, što su bile teme i njihovog prethodnog susreta početkom februara, kada je na Brdu kod Kranja održana zajednička sednica vlada dve zemlje.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.