Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2024, 09:30

Ministar pravde: Predsednik Crne Gore tražio da pomilujem sveštenika koji je činio krivična dela

Ministar pravde Crne Gore Andrej Milović saopštio je da je predsednik Crne Gore Jakov Milatović tražio da se pomiluje sveštenik koji je činio krivična djela. Milović kaže da je on dao negativno mišljenje o tom slučaju, a da je potom Milatović tražio od njega da revidira odluku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE MOŽE DO DEVET SATI LITURGIJA, A OD DEVET KRIMINAL" Ministar pravde Crne Gore: Jakov Milatović tražio da se pomiluje sveštenik koji je činio krivična dela

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

Ministar pravde Crne Gore Andrej Milović saopštio je da je predsednik Crne Gore Jakov Milatović tražio da se pomiluje sveštenik koji je činio krivična dela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.