Miniran prilaz malezijskom avionu

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miniran prilaz malezijskom avionu

Portparol ukrajinskog Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Andrij Lisenko izjavio da su proruski aktivisti minirali prilaz mestu gde se srušio putnički malezijski avion na istoku Ukrajine, koje je pod njihovom kontorlom, što onemogućava rad međuanrondih eksperata. Ranije u sredu međunarodni posmatrači iz OEBS-a ponovo nisu uspeli da dođu do mesta na kojem je u istočnoj Ukrajini 17. jula pao oboreni malezijski putnički avion, u kome je bilo 298 putnika. Posmatrači OEBS-a su naveli da su se vratili u Donjeck posle rasprave s pobunjenicima.    Vlade zemalja čiji građani su poginuli u oborenom avionu, žalile su se da mesto pada nije obezbeđeno i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miniran prilaz mestu nesreće

Izvor: RTV Pink, 30.Jul.2014

. . . Andrij Lisenko izjavio da su proruski aktivisti minirali prilaz mestu gde se srušio putnički malezijski avion na istoku Ukrajine, koje je pod njihovom kontorlom .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.