Milion dolara za Leticiju

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milion dolara za Leticiju

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni rešio je da tuži za klevetu ugledni rimski dnevnik La Republika, tražeći odštetu od milion dolara, zbog pitanja koji je taj list postavio o premijerovoj vezi sa osamnaestogodišnjom Leticijom Noemi.

Posle skandala koji je izbio zbog dolaska Berluskonija na 18. rođendan te devojke, što je Berluskonijeva supruga navela kao razlog za razvod braka, u medijima su iznošene razne spekulacije, pa čak i da je Noemi vanbračna ćerka italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << premijera.

Traži oprost grehova

Agencija AP javila je da je Berluskoni planirao da juče prisustvuje ceremoniji za oprost grehova, koja se svake godine održava u bazilici Santa Marija di Kolemađo, u L’Akvili. Berluskoni se juče uputio u L’Akvilu, ali iz kancelarije italijanskog premijera AP nije dobio odgovor da li Berluskoni traži oprost svojih grehova. AP podseća da, prema pravilima Vatikana, vernik za oprost mora, između ostalog, da prizna grehe. Celestinski oprost je istorijsko-religijski događaj koji se obeležava 800 godina. Nazvan je po papi Celestinu Petom koji je omogućio vernicima da dobiju oprost greha.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.