Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2023, 09:06

Milatović: I verski lideri da poštuju slobodu izjašnjavanja građana

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je verske lidere, političke partije, nacionalna veća, nevladin sektor i medije da svojim delovanjem i rečju poštuju slobodu svakog pojedinca da se, bez pritiska, izjasni o svojoj nacionalnoj, verskoj i svakoj drugoj pripadnosti. On je apelovao na nadležne organe da preduzmu sve neophodne aktivnosti kako bi se osigurali zakonski preduslovi za održavanje popisa stanovništva i njegovi rezultati učinili nespornim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milatović odgovorio na poruku patrijarha Porfirija građanima Crne Gore da u svakoj prilici ispoljavaju srpski identitet

Izvor: Danas, 16.Okt.2023

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je verske lidere, političke partije, nacionalna veća, nevladin sektor i medije da svojim delovanjem i rečju poštuju slobodu svakog pojedinca da se, bez pritiska, izjasni o svojoj nacionalnoj, verskoj i svakoj drugoj pripadnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.