Mektić: Proverićemo informacije o tajnoj vojsci Izetbegovića

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: Proverićemo informacije o tajnoj vojsci Izetbegovića

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić najavio je ozbiljnu analizu i proveru činjenica iz informacije o tajnoj vojsci bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, ali je istakao da u toj informaciji ima dosta nelogičnosti.

"Upoznat sam s tom informacijom i treba je, kao i svaku informaciju, uzeti u obzir i razmatranje, ali ne treba ništa uzeti odmah zdravo za gotovo", rekao je Mektić.

On je dodao da u toj priči postoje "određene nelogičnosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jer je diskutabilno da je navodno 9.000 ljudi prošlo kroz vojničku obuku, a da bezbednosne službe to ne saznaju. Mektić je još kazao da političari i funkcioneri koji se služe ratno-huškačkim izjavama nisu dobronamerni ni za jedan od tri naroda u BiH, niti za samu BiH.

"Večernje novosti" objavile su da bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović sprovodi ilegalnu obuku paravojnih formacija koju je do sada prošlo najmanje 9.000 mladih Bošnjaka od 18 do 35 godina, a da je njih 5.000 zadužilo i uniformu i osnovnu vojnu opremu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mektić: Proverićemo informacije o tajnoj Izetbegovićevoj vojsci

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2017

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić najavio je ozbiljnu analizu i proveru činjenica iz informacije o tajnoj vojsci bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, ali je istakao da u toj informaciji ima dosta nelogičnosti..."Upoznat sam s tom informacijom i treba je, kao i svaku informaciju,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.