Mejdorfu plene imovinu

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejdorfu plene imovinu

Policija Floride zaplenila je kuću prevaranta sa Volstrita Bernarda Mejdofa i njegove žene, vrednu više miliona dolara. Američki šef policije Beri Golden izjavio je da će proces menjanja brava i zaplena inventara "malo potrajati". Prošlog meseca Mejdof (70) se izjasnio krivim po svih 11 tačaka optužnice za investicionu prevaru "tešku" 50 milijardi dolara. On se nalazi u zatvoru, gde čeka na sudsku presudu u junu i mogao bi da dobije do 150 godina zatvora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zaplenjena Mejdofova imovina

Izvor: Blic, 03.Apr.2009

Policija Floride zaplenila je kuću prevaranta sa Volstrita Bernarda Mejdofa i njegove žene, vrednu više miliona dolara, javio je BBC.....Mejdofova jahta "Bul" (bik) duga 17 metara i motorni čamac zaplenjeni su ranije. Zvaničnici Floride potvrdili su da je policija ušla u Mejdofovu kuća u Palm...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.