Međunarodna svemirska stanica ponovo ima šest astronauta

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodna svemirska stanica ponovo ima šest astronauta

Međunarodna svemirska stanica (ISS) dobila je danas još tri astronauta čime je broj članova posade udvostručen.

Amerikanac Skot Tingl, Rus Anton Škaplerov i Japanac Norišige Kanai stigli su u Međunarodnu svemirsku stanicu dva dana nakon lansiranja sa teritorije Kazahstana.

Poseban pozdrav dobili su od novog američkog ambasadora u Rusiji Džona Hantsmena koji je sa porodicama astronauta u blizini Moskve pratio ulazak novih članova posade.

Huntsmen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je rekao da je izuzetna stvar biti tamo i osetiti "svu emociju".

Pošto su trojica astronauta kapsulom"Sojuz" danas stigli u Međunarodnu svemirsku stanicu broj članova posade vraćen je na šest.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Međunarodna svemirska stanica ponovo ima šest astronauta

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2017

Međunarodna svemirska stanica (ISS) dobila je danas još tri astronauta, čime je broj članova posade udvostručen...Amerikanac Skot Tingl, Rus Anton Škaplerov i Japanac Norišige Kanai stigli su u Međunarodnu svemirsku stanicu dva dana nakon lansiranja sa teritorije Kazahstana...Poseban pozdrav...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.